Samsung telefoon kiezen

Aantal toestellen geselecteerd: « Vorige Volgende »
Aantal toestellen geselecteerd: « Vorige Volgende »

Samsung telefoon - Alle Samsung aanbiedingen

Overzicht populairste Samsung telefoons

De Samsung telefoons presteren uitmuntend vanwege een krachtige processor, een helder scherm en een hoogwaardige camera. Hieronder een overzicht van de meest recente smartphones van deze Zuid Koreaanse telefoon fabrikant.

De Galaxy S3 het jongste toestel van Samsung. Sinds 29 mei 2012 is deze smartphone te verkrijgen in Nederland. De Samsung Galaxy S3 is de opvolger van de succesvolle Galaxy S2. Specificaties van de Samsung Galaxy S III: een 1,4 GHz Quad-core processor, 4,8 HD Super AMOLED 720p scherm en een 8.0 megapixel camera.

De Galaxy S II is een dual-core Android smartphone. De Samsung Galaxy S2 is de voorganger van de meest recente Samsung, de Galaxy S3, en de opvolger van de Samsung Galaxy S. Het grote scherm en de 8 megapixel camera maken de S2 tot een van de populairste toestellen van dit moment.

De Samsung Galaxy Note wordt ook wel de grote broer van de Galaxy S2 genoemd: een 5.3 inch scherm met HD resolutie, een snellere dual core processor, de 8 megapixel camera en de 16GB opslagcapaciteit zorgen voor een toptoestel.

Samsung heeft in samenwerking met Google de Galaxy Nexus ontwikkeld. De Nexus was de eerste Android 4.0 Ice Cream Sandwich smartphone ter wereld. De 1.2 Ghz dual-core processor met 1 GB aan RAM geheugen zorgt dat deze telefoon extreem snel is.

Bestel uw Samsung telefoon bij GSM.nl

Bij GSM.nl kunt u terecht voor de voordeligste Samsung mobiele telefoons. Vrijwel alle modellen zijn op deze site te bestellen! Kies uw Samsung smartphone, uw favoriete provider en het telefoon abonnement dat bij u past. Bekijk de aanbiedingen op deze pagina voor de aantrekkelijkste abonnementen.