HTC telefoon kiezen

Aantal toestellen geselecteerd: « Vorige Volgende »
Aantal toestellen geselecteerd: « Vorige Volgende »

HTC telefoon - Alle HTC aanbiedingen

De stijgende populariteit van HTC telefoons

HTC wordt steeds populairder onder smartphone liefhebbers. Door een ruime keuze aan toestellen, de nieuwste technieken en een prachtige vormgeving is HTC bezig om zich in de top3 van beste smartphone merken te vestigen. Daarnaast zijn de HTC smartphones betaalbaar, waardoor de drempel tot aanschaf lager is dan bijvoorbeeld een duurdere Apple telefoon.

Doordat HTC zich verdiept heeft in de behoeftes van de consument zorgen ze ervoor dat iedere nieuw ontwikkelde smartphone aanspreekt. Een prima kwaliteit camera, een topgeluid qua muziek, HTC Sense en het Android platform zorgen dat de toestellen geliefd zijn bij een breed publiek.

Overzicht meest recente HTC toestellen

De HTC One X het jongste toptoestel van de HTC. Het toestel uitgerust met een 1,5GHz quad-core processor, 1GB RAM geheugen en 32GB opslag. Daarnaast heeft dit toestel een 8 megapixel camera en beschikt het over een 4,7 inch HD display.

De dunste smartphone op dit moment is de HTC One S. Met zijn 7,6 mm dikte en prachtige ontwerp is de One S een aantrekkelijk toestel voor velen. De goedkoopste variant uit de recente HTC One serie is de HTC One V. Net als de One X en de One S een prima smartphone maar met iets minder features en daardoor goedkoper.

De de HTC Sensation XE en De HTC Wildfire S zijn toestellen die vorig jaar op de markt zijn gekomen. Voor iedereen die een goedkoop toptoestel wil zijn dit prima keuzes. Nieuw is de HTC Desire C, een prima toestel voor een zeer scherpe prijs.

De aantrekkelijkste HTC smartphones in combinatie met een abonnement vindt u bij GSM.nl. Kies uw favoriete HTC toestel, provider en het abonnement dat bij u past.