Apple iPhone kiezen

Aantal toestellen geselecteerd: « Vorige Volgende »
Aantal toestellen geselecteerd: « Vorige Volgende »

Apple iPhone - Alle Apple iPhone aanbiedingen

Apple iPhone ontwikkeling - Van 3GS naar iPhone 6

Apple heeft vanaf 2007 diverse mobiele telefoon toestellen uitgebracht. De iPhone van Apple was de eerste mobiele telefoon met touchscreen, muziekspeler en internet ineen. Deze revolutionaire iPhone bracht een verandering in het mobiele landschap teweeg. 8 maanden na het uit komen van deze Apple telefoon werd deze opgevolgd door de iPhone 3G. Precies een jaar later werd de iPhone 3GS gelanceerd, waarbij de S staat voor speed(snelheid).

Weer een jaar later bracht Apple de nieuwste generatie iPhone op de markt onder de naam iPhone 4. Diverse aanpassingen, een mooier design en extra functionaliteiten maakten deze vierde Apple telefoon nog beter dan zijn voorgangers. Inmiddels is ook de iPhone 4 verbeterd en is de iPhone 4S de nieuwste iPhone telefoon. Deze Apple iPhone 4S heeft een dikte van 9,3 millimeter, en is op dit moment de populairste smartphone ter wereld. De iPhone 5 wordt verwacht in het najaar van 2012. De geruchten machine is al in volle gang en iedereen kijkt reikhalzend uit naar de lancering van deze nieuwe Apple iPhone.

Apple telefoons bij GSM.nl

GSM.nl biedt een onafhankelijke prijsvergelijking van alle Apple mobiele telefoons. De voordeligste Apple mobiele telefoons zijn bij ons te bestellen! Bekijk de Apple acties hierboven en bestel direct online!