Keuzehulp voor een nieuwe telefoon met abonnement

Budget

Het maximale bedrag dat u per maand wilt betalen voor uw abonnement en telefoon.

U kunt de telefoon gespreid betalen, of (een deel) in één keer betalen.

Nodig wanneer u meer dan € 250,- gespreid wilt betalen voor de telefoon.

Tip: zet uw eenmalige bijbetaling hoger om niet het topsegment telefoons uit te sluiten.

69 / 69 telefoons

Thuisvoordeel

Krijgt extra voordeel wanneer u uw mobiele abonnement combineert met een alles-in-één pakket voor Internet, TV & vast bellen. Wanneer u uw huidige aansluitingen doorgeeft selecteren wij direct het voordeligste pakket.

69 / 69 telefoons

Telefoon

69 / 69 telefoons

Abonnement

69 / 69 telefoons

Welke telefoon kiezen bij uw nieuwe abonnement?

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen u bij uw keuze. Onze keuzehulp helpt u kiezen tussen al onze telefoons. Van een degelijke budget-telefoon tot aan het topmodel van Apple of Samsung. Al onze telefoons zijn simlockvrij en kunnen met iedere provider gebruikt worden.

Welke telefoon kan ik kiezen?

Niet alle telefoons kunnen (volledig) gespreid worden betaald in combinatie met een abonnement. U kunt natuurlijk wel de telefoon in één keer voldoen, of een deel hiervan in combinatie met een gespreide betaling.

Inkomens- en Lastentoets

Wanneer het bedrag dat u gespreid wilt betalen boven de € 250,- komt, is er een Inkomens- en Lastentoets nodig om te controleren of u de maandlasten kunt dragen. Daarnaast komt er een BKR-check en registratie. Indien u dit niet wilt, kunt u ervoor kiezen om de Inkomens- en Lastentoets niet te doen.

De keuzehulp probeert een telefoon met abonnement te kiezen dat binnen uw budget past en aan al uw wensen voldoet.

Thuisvoordeel

U krijgt in veel gevallen extra voordeel wanneer het telefoon abonnement wordt gecombineerd met een alles-in-één pakket (Vaste telefoonlijn, TV en Internet) van de telecom aanbieders.

Wanneer u aangeeft bij welke provider u een TV of Internet abonnement heeft selecteren wij het voordeligste thuisvoordeel-pakket waar u gebruik van kan maken.